Duminică, 09 August 2020

S Sport local

Cei mai buni jucători de volei din ţară sunt de la Tricolorul L.M.V.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Doi dintre jucătorii echipei Tricolorul L.M.V. ocupă locuri fruntaşe în topul celor mai buni 10 voleibalişti ai anului 2017, întocmit de Feredaţia Română de Volei.

Ploieşti, 10 ianuarie 2018: Laurenţiu Lică şi Bartha Cristian sunt cei mai buni jucători de volei masculin din România, potrivit FRV. Cei doi jucători ai Tricolorului L.M.V. ocupă locurile 1 şi 3 în clasamentul general al voleibaliştilor din Româniacare joacă în campionatele naţionale de volei masculin şi feminin.A doua poziţie în top este ocupată de o jucătoare a CS Volei Alba-Blaj.Tricolorii ploieşteni sunt, aşadar, cei mai performanţi jucători din categoria lor şi plasează Tricolorul L.M.V. în rândul celor mai puternice echipe de volei din România.

Cei doi sportivi ai Tricolorul L.M.V. fac parte din echipa ploieşteană din 2017. Laurenţiu Lică (jucător universal) a avut până acum peste 100 de selecţii la echipa naţională şi s-a făcut remarcat şi în străinătate, acolo unde a jucat la 4 echipe franceze. În plus, Laurenţiu a primit titlul de jucătorul anului şi în 2016: „Mă onorează această distincţie şi mă bucură să văd că munca noastră de zi cu zi duce la performanţă. Alături de colegii mei de la Tricolorul L.M.V. voi continua să lupt pentru îndeplinirea obiectivului pe care ni l-am setat penru 2018: să fim pe primul loc atât în Campionat, cât şi în Cupă”, a declarat Laurenţiu Lică.

Ocupantul locului 3 al topului general realizat de Federaţia Română de Volei, Cristian Bartha, joacă la Tricolorul L.M.V. pe postul de coordonator. De-a lungul carierei sale, sportivul a evoluat la nivel internaţional în cadrul unor echipe de volei din Franţa, Israel, Belgia sau chiar Iran. „Este o mare bucurie să mă aflu în topul celor mai buni jucători de volei din ţara noastră. Zi de zi ne antrenăm să fim cei mi buni iar o astfel de titulatură înseamnă extrem de mult pentru oricine practică sportul de performanţă,” a spus Cristian Bartha.

Laurenţiu Lică şi Cristian Bartha sunt antrenaţi de Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu iar în prezent se pregătesc pentru pentru următoarea etapă din cadrul Campionatului Naţional – Divizia A1 masculin. Mai multe detalii despre Tricolorul L.M.V. şi evoluţia echipei antrenate de Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu puteţi găsi pe pagina de Facebook Tricolorul L.M.V Ploieşti, ori pe pagina de Instagram a clubului, Tricolorul L.M.V Ploiesti.