Duminică, 31 Mai 2020

S Sport local

Victorie facilă a voleibaliștilor ploieșteni!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Tricolorul LMV – U Cluj 3-0 (25-13; 25-12; 25-21).

Sala Sporturilor Olimpia a fost gazda unei noi victorii a voleibaliștilor de la Tricolorul LMV. Ploieștenii au invins cu usurinta echipa din Cluj in minimum de seturi, meciul terminandu-se dupa numai 71 de minute.

Au evoluat Jorna, Stulenkov, Lică (doar in primul set), Milivojevic, Dushkov, Carrasco, Darlaczi si Phillip Kroiss libero.
S-au remarcat Milivojevic cu 14 puncte (un as, 12 atacuri, un blocaj), Dushkov cu 8 puncte (5 atacuri, 3 blocaje), Stulenkov cu 8 puncte (2 asi, 4 atacuri, 2 blocaje).

Chiar daca ploieștenii nu a avut niciun ragaz in ultima perioada, evoluand pentru a treia oara in decurs de o saptamana, ploieștenii nu par a da semne de oboseala, ba din contra sunt plini de energie si hotarati sa urce pe primul loc in clasament.

Dupa patru meciuri consecutive jucate pe teren propriu, Tricolorul LMV va evolua, miercuri, în Elveţia impotriva echipei Lausanne UC (a patra clasată din campionatul Elveţiei în sezonul trecut) în runda de calificare pentru faza principală a CEV Challenge, urmand ca pe 25 noiembrie sa intalneasca, in deplasare pe Municipal Zalău, în penultima etapă a turului din campionat.

Dupa această etapă, a noua, Tricolorul ocupa locul doi in clasament, cu cu 23 de puncte, la un punct distanta de Steaua Bucuresti.