Joi, 28 Mai 2020

S Sport local

Prima reuniune oficială la Hipodrom: armăsarul Suvenir a câştigat Cursa „Premiul de Paşte”!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Desfăşurată astăzi, începând cu ora 11.00, prima reuniune oficială de trap de pe Hipodromul Ploieşti de la momentul modernizării a fost un succes, iubitorii turfului umplând tribuna principală pentru a urmări cele patru curse din program. Viceprimarul Cristian Ganea, alte oficialităţi locale, directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu, şi mulţi oameni de sport, precum Mircea Dridea, consilierul pe probleme de sport al primarului, Vivi Răchită, baschetbalistul Cătălin Burlacu sau antrenorul emerit de box, Titi Tudor, au onorat cu prezenţa momentul de „restart” al Hipodromului Ploieşti.

Reuniunea a avut în program patru curse, trei de calificare, pentru caii de 4, 3 şi 2 ani, şi, ca „vedetă”, Cursa „Premiul de Paşte”, în care s-au pus la bătaie premii totale de 4.800 lei, la care s-au adăugat alţi 1.000 de lei din partea companiei Viking Pruszynski, bonus împărţit echitabil primilor cinci clasaţi.

Cursa a fost câştigată de armăsarul Suvenir (proprietar Marcel Sâmpetru), cu o performanţă de 1.22.6 minute, de remarcat fiind că, în sulky, s-a aflat singura reprezentantă a sexului frumos din reuniune, Roxana Popa. Calul câştigător i-a adus proprietarului un premiu de 2.360 lei. Pe următoarele locuri s-au situat Suni (premiu 1.400 lei), Tutanhamon (premiu 920 lei), Star Nobel (premiu 680 lei) şi Shadow Effe (premiu 440 lei).

csmploiesti.ro