Sâmbătă, 08 August 2020

S Sport local

Alexandru Dedu reales președinte al Federației Române de Handbal

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Alexandru Dedu a fost reales presedinte al Federatiei Romane de Handbal, cu un mandat pana in 2022, dupa ce a castigat alegerile cu un singur vot diferenta, 100 fata de cele 99 primite de contracandidata lui, Narcisa Lecusanu, cu prilejul adunarii generale de alegeri de la FR Handbal, desfasurata miercuri la Rin Grand Hotel.

La adunarea generala de alegeri s-a inregistrat o prezenta masiva, cu 199 reprezentanti ai celor 202 structuri afiliate.

In primul tur al votului, Dedu a obtinut 99 de voturi, Narcisa Lecusanu - 94, iar Robert Licu - 6. Al doilea tur de scrutin a consemnat poate cea mai echilibrata lupta din istoria alegerilor pentru presedintia FRH, in care Dedu s-a impus cu un singur vor diferenta (100-99).

In lupta pentru postul de vicepresedinte al sectorului feminin, Steluta Luca a intrecut-o pe Mariana Tirca cu 125 la 72 voturi.

In cursa pentru postul de vicepresedinte la masculin, fostul arbitru Sorin Dinu s-a impus cu 108 voturi, devansandu-i pe Rudi Stanescu (49) si Daniel Georgescu (42).

Vladimir Ujica a fost reconfirmat in postul de presedinte al Comisiei de cenzori.