Sâmbătă, 08 August 2020

S Sport International

Simona Halep: ”Nu voi mai accepta trucurile ei”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Simona Halep, numărul 1 în clasamentul WTA, este decisă să nu mai accepte trucurile Mariei Sharapova. Mai în glumă, mai în serios, liderul clasamentului WTA spune că e gata să ia măsuri atunci când rusoaica va încerca să o scoată din ritm.

Într-un interviu acordat Canal 33, românca a recunoscut că este deranjată de faptul că unele jucătoare din circuit folosesc diferite tactici pentru a trage de timp în momentele dificile, urmărind ca astfel să devină în joc.

Deşi susţine că principala vizată nu este Maria Sharapova, este evident că Simona nu a uitat numeroasele ocazii în care rusoaica a apelat la pauze de vestiar, pentru a-şi scoate adversara din ritm.

Ultima oară, s-a întâmplat chiar la ediţia din acest an de la US Open. După ce Halep a câştigat setul al doilea şi a trimis meciul în decisiv, Sharapova a plecat la vestiar, unde a petrecut minute bune înainte de a reveni pe teren. În cele din urmă, jucătoarea din Rusia a câştigat partida, iar românca a părăsit turneul încă din primul tur.

Halep avertizează, însă, că nu mai este dispusă să închidă ochii la astfel de tactici şi are pregătit un plan.

"Sunt lucruri care nu sunt foarte fair play. Plecările intenţionate la baie, ca să îşi scoată din ritm adversara, întârzierea începerii punctului. Astea nu-mi plac! Nu vreau să dau nume de jucătoare. Nu doar Sharapova face asta, sunt mai multe.

Fiecare e liberă să facă ce doreşte, dar regulamentul trebuie respectat. Uneori nu se respectă, iar asta mă supără. Nu sunt genul care să protesteze, cu toate că ar trebui să reacţionez. De acum înainte, obiectivul meu este să merg şi eu la baie, atunci când cineva o face. Voi merge împreună cu ea, să vedem dacă reuşesc asta anul viitor", a precizat Halep.