Joi, 20 Februarie 2020

S Sport International

Simona Halep a fost învinsă categoric de Caroline Wozniacki la Turneul Campioanelor

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Simona Halep a pierdut clar intalnirea disputata miercuri dupa-amiaza cu Caroline Wozniacki, in cadrul Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor.

Tenismena noastra a fost invinsa in doua seturi de daneza, scor 0-6, 2-6.

Dupa victoriile categorice inregistrate in primele meciuri, Halep si Wozniacki si-au disputat practic suprematia in Grupa Rosie. Totusi, intalnirea n-a avut istoric, fiind departe de statul de echilibrata.

Nervoasa si nerabdatoare sa finalizeze punctele, Simona nu s-a regasit si a fost surclasata de o Wozniacki care a servit fantastic.

Primul set a durat doar 25 de minute si nici macar interventia lui Darren Cahill n-a salvat-o de la a fi invinsa la 0.

Setul doi a fost mai echilibrat, dar Simona a lasat aceeasi senzatie de nervozitate si nerabdare. Wozniacki si-a pastrat calmul si a incheiat partida in doar o ora si 3 minute.

In urma acestei infrangeri, Simona se vede nevoita sa castige ultima partida din Grupa Rosie, cu Elina Svitolina, pentru a merge in semifinale.

De partea cealalta, Caroline Wozniacki poate obtine calificarea inca de astazi, daca Elina Svitolina o invinge pe Caroline Garcia.

Ultima etapa a grupei e programata vineri, programul intalnirilor urmand a fi anuntat ulterior de organizatorii intrecerii din Singapore.

ziare.com