Duminică, 09 August 2020

S Sport International

Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Indian Wells.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Simona Halep (25 de ani) şi-a aflat adversara din turul doi al turneului de la Indian Wells. Cotată cu şansa a patra la câștigarea trofeului, românca o va întâlni pe Donna Vekic (20 de ani). Beneficiară a unui wildcard, croata de pe locul 86 WTA a reuşit surpriza în manşa inaugurală - a învins-o pe Alison Riske, număr 39 mondial. A fost 6-3, 7-6 pentru Vekic, care a salvat şi cinci mingi de set.

”S-a luptat până la final, pentru fiecare minge. A trebuit să rămân acolo, să mă concentrez, să încerc să joc simplu şi am reuşit să mă calific”, a spus Vekic, după meci. 

Halep nu a cedat decât trei game-uri în faţa lui Vekic la singura întâlnire de până acum. Constănţeanca s-a impus cu 6-2, 6-1 în 2013, tot în turul secund, dar la US Open. Halep are amintiri chiar şi mai plăcute de la Indian Wells, unde, în urmă cu doi ani, a câştigat finala.

”E frumos să revii la turneul pe care l-ai câștigat. Am și vestiar... vestiarul campionului. Este o atmosferă frumoasă și mă bucur tare mult că sunt din nou aici”, a spus Halep.

Meciul dintre Simona Halep şi Donna Vekic se află în seria primelor opt partide care se vor disputa sâmbătă, după ora 21:00