Luni, 13 Iulie 2020

S Sport International

La capitală se poate, în Republică, nu! / Cristina Neagu a semnat cu CSM București

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În timp ce la Ploiești, Clubul Sportiv Municipal a desființat toate echipele ce puteau face performanță și aduce glorie Ploieștiului, clubul similar de la 60 km distanță, CSM București anunță cel mai răsunător transfer al începutului de an, Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lume, doi ani consecutiv, va semna cu CSM, reprezentanta României în Champions League

CSM Bucureşti a reuşit o adevărată lovitură pentru sezonul viitor. Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în două rânduri, va juca din stagiunea viitoare la actuala campioană a Europei.Oficialul formației bucureștene spune că sportul românesc a reușit să dea o lovitură de imagine după ce Cristina Neagu a semnat cu CSM București.

Cristina Neagu va deveni, la CSM Bucureşti, cel mai bine plătit sportiv care evoluează în România într-o competiţie de echipă după ce în presă s-a vehiculat că CSM îi oferă 300.000 de euro pe sezon, dublu faţă de suma pe care o primea la Buducnost, însă Petrache a dezmințit. ”Referitor la salariul Cristinei nu vreau să comentez speculațiile din presă, dar vă pot spune că salariul este mult sub nivelul prezentat în media românească, iar partea cu merchandising-ul este foarte interesant pentru că asta trebuie să pretindă fiecare club, dar trebuie să ne comparăm cu Real Madrid, Barcelona, cu multe alte cluburi puternice.

Acest exemplu îl dau de fiecare dată, ei ca și management își aduc sportivii acasă, își aduc antrenorii acasă. De fiecare dată am înțeles ideea asta că trebuie să ne aducem oamenii acasă”, a mai continuat președintele clubului bucureștean.