Vineri, 20 Septembrie 2019

S Sport International

Probleme medicale în lotul României pentru partida cu Belgia

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Fără Simona Halep în lot, echipa României de Fed Cup continuă pregătirea pentru duelul cu Belgia, din acest weekend. Această partidă este doar prima etapă din cursa tricolorelor pentru calificarea în Grupa Mondială.

Irina Begu (29 WTA), Monica Niculescu (36 WTA), Sorana Cîrstea (62 WTA) și Patricia Țig (106 WTA) se pregătesc să aducă în acest weekend prima victorie în întâlnirile directe cu Belgia. Adversara României din Cupa Federaţiei conduce în acest moment cu 3-0.

”Le cunoaștem, chiar fetele noastre au mai jucat cu ele în ultima perioadă. Sigur, sunt motive de îngrijorare indiferent de echipa pe care o întâlnim. Dar, suntem optimiste! Știu că e un meci greu, dar sperăm să-l abordăm bine”, a spus Alina Tecșor, antrenoarea României.

Monica Niculescu a avut ceva probleme din cauza unei dureri în gât, în timp ce Sorana Cîrstea are probleme la încheietura mâinii stângi. Patricia Ţig a acuzat şi ea dueri la umăr.

”Viața de jucător de tenis nu e chiar ușoară. Sunt accidentări, dar nu sunt grave încât să spunem că nu pot juca. Cred că s-au obișnuit fetele să joace așa cu mici dureri.

Problema e să nu se agraveze, deocamdată suntem în limitele bune”, a mai spus Alina Tecșor pentru Digi Sport.