Marți, 04 August 2020

S Sport International

Halep, cu emoții în sferturi la Sankt Petersburg

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Eliminată rușinos în primul tur la Australian Open, acuzând o accidentare la picior, Simona Halep și-a revenit miraculos și a participat la turneul de la Sankt Petersburg

În turul doi al turneului, Simona Halep, locul 4 WTA, a întâlnit-o pe Ana Konjuh,locul 39 WTA, după ce sportiva din Croaţia a învins o altă româncă, Monica Niculescu.

Halep s-a impus în două seturi, 6-4,7-6, la capătul unui meci destul de echilibrat. Simona Halep a câștigat primul set, după un duel echilibrat. Simona a reușit trei break-uri, ultimul la scorul de 5-4 și și-a pierdut doar de două ori serviciul. Konjuh a servit destul de puternic, dar Halep a găsit soluții pentru a returna. În plus, românca a făcut mai puține greșeli decât croata.

În setul secund, mult mai echilibrat decât primul, croata preia conducerea și duce scorul la 3-1, Halep revine, egalează la 3, preia conducerea cu 5-4, dar este egalată pe final la 5.Egalitatea a persitat, 6-6, și totul s-a decis la tie-break, unde, Halep , s-a impus 7-6.

În sferturile de finală, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei dintre Natalia Vikhlyantseva și Daria Kasatkina, programat după cel dintre Halep și Konjug.