Miercuri, 22 Ianuarie 2020

S Sport International

Simona Halep a părăsit Tuneul Campioanelor după o victorie și două înfrângeri

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor din Singapore după ce a pierdut ultimul meci din Grupa Rosie. Simona a fost învinsă de Dominika Cibulkova (locul 8 WTA), scor 3-6, 6-7 (5).

Sportiva noastră avea nevoie măcar de un set câștigat pentru a păstra șanse de calificare, dar o accidentare la genunchi i-a dat tot planul peste cap.

Simona a avut pe genunchi o fasa de protecţie inca de la inceputul meciului si a arătat din primele minute ca are mari dificultăţi in alergare.

Cibulkova a profitat din plin de problemele fizice ale Simonei si a condus cu 3-0 după un start fulgerător, in care a câştigat 11 din cele 12 puncte.

Românca a încercat sa strângă din dinţi și a luptat eroic, dar în multe momente abia putea sa meargă pe teren, darămite sa alerge.

Accidentarea la genunchi i-a afectat atât serviciul cat si deplasarea, astfel ca Cibulkova a profitat si a luat primul set cu 6-3 in doar 29 de minute.

Simona a jucat cartea totul sau nimic în setul secund, in care s-a bătut pentru fiecare minge. Am avut astfel momente tensionate, cu multe răsturnări de situaţie, in care fiecare jucătoare a făcut break-uri.

Românca a condus cu 5-4 si 6-5, dar setul secund a ajuns in cele din urma la tie-break. Simona a condus si aici cu 5-4, dar Cibulkova a întors rezultatul si a câştigat astfel partida.