Duminică, 09 August 2020

S Sport International

Simona Halep s-a retras de la Doha!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Calificată în semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Doha, Simona Halepa fost nevoită să se retragă din turneu din cauza unei accidentări la picior.

După ce a efectuat un RMN, jucătoarea noastră ar avea tendinită și lichid la unul dintre picioare, urmând să lipsească până la turneul de la Indian Wells (5 martie).

Deși nu a fost anunțat care picior este cel cu probleme, cel mai probabil este vorba despre cel stâng, care i-a dat bătăi de cap și cu câteva săptămâni în urmă, la Australian Open. 


Simona Halep a acuzat dureri în timpul meciului din sferturi, câștigat în două seturi împotriva americancei Catherine "CiCi" Bellis, scor 6-0, 6-4. Simona l-a chemat pe Andrei Pavel când a servit pentru meci și i-a spus, vizibil afectată: "Mă doare piciorul".

"Știu cât pot să îndur când vine vorba despre durere, dar știu și când să pun stop. Sunt foarte supărată și frustrată de această problemă, e prima oară când mă retrag în semifinale. Azi am simțit nevoia să spun stop, fiindcă așa e mai bine", a explicat Simona Halep.

Jucătoarea noastră, număr 2 WTA, este într-o luptă directă pentru șefia clasamentului WTA cu daneza Caroline Wozniacki, care joacă de la această oră împotriva nemțoaicei Angelique Kerber, tot în sferturi. Dacă Wozniacki câștigă, Simona rămâne pe locul 2.