Marți, 04 August 2020

S Sport International

Mihaela Buzărnescu a refuzat echipa României de Fed Cup

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Mihaela Buzarnescu, revelatia tenisului romanesc in sezonul trecut, a fost prima optiune pentru inlocuirea Simonei Halep in echipa de Fed Cup, insa a refuzat convocarea.

Accidentarea Simonei Halep de la Australian Open l-a obligat pe capitanul nejucator, Florin Segarceanu, sa caute solutii, prima fiind Buzarnescu. Numai ca sportiva in varsta de 29 de ani a refuzat sa mai joace pentru Romania.

Mihaela nu s-a ascuns si a explicat ca vrea sa joace in calificarile turneului de la Doha, acolo unde ar primi puncte importante daca ar ajunge pe tabloul principal sau chiar mai departe, puncte de care are nevoie pentru a se mentine in elita tenisului feminin, scriu cei de la ProSport.

Insa acesta nu este sigurul motiv. Buzarnescu este dezamagita de Federatia Romana de Tenis, care nu a ajutat-o atunci cand avea nevoie. Concret, Mihaela a solicitat un wild-card pentru turneul de la Bucuresti anul trecut, insa a fost refuzata.

"Sigur ca am fost dezamagita... Intr-adevar, a fost o situatie delicata... Eram bucuroasa daca jucam la Bucuresti, dar pana la urma am reusit sa ajung pe tabloul principal al altor turnee WTA. Tot raul spre bine!", a explicat aceasta pentru sursa citata.

Refuzat de Buzarnescu, Segarceanu a convocat-o pentru meciul de Fed Cup pe Ana Bogdan.