Sâmbătă, 08 August 2020

P Petrolul

Voința Turnu Măgurele și-a numit noul antrenor

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

După despărțirea de Marius Baciu, oficialii de la Voința Turnu Măgurele au ajuns la o înțelegere cu Mugur Cornățeanu de a conduce echipa în returul de campionat din Liga 3. Acesta va veni la Turnu Măgurele cel târziu luni dimineața când jucătorii au programată reunirea lotului, anunță teresport.ro.

De-a lungul carierei sale de antrenor, Cornățeanu, 45 de ani, a pregătit mai multe echipe. Este vorba de Dinamo București II, a fost secundul lui Leo Grozavu la FC Botoșani în prima liga a campionatului, apoi a mai antrenat pe Farul Constanța, Callatis Mangalia sau Fortuna Brazi.

Ca jucător a evoluat pentru mai multe echipe: Farul Constanța, Lokeren, Steaua, Beveren, FC Turnhout și Callatis Mangalia.

În plus, conducătorii Voinței au mai ajuns la un acord cu Moise Silviu, mijlocaș central, care a mai evoluat la echipe precum Delta Dobrogea Tulcea, Braila, Gloria Buzău, Dunărea Galați, Otelul Galati II sau Zimbrul Chisinău. Are 27 ani și a venit din postura de liber de contract. Acesta a mai evoluat în meciul amical cu CSU Craiova 2 la finalul campionatului si a dat un gol și două pase de gol.

Voința Turnu Măgurele ocupă, după prima parte a campionatului ligii a treia, locul trei, la distanță de 5 puncte în spatele liderului FC Petrolul Ploiești și 3 puncte de AFCM Alexandria.