Marți, 17 Septembrie 2019

P Petrolul

Fotbal, spectacol și dragoste față de semeni, totul sub unu singur nume ”Peluza Latină”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În preajma Sărbătorilor de Iarnă actiunile caritabile au devenit tradiție în rândul suporterilor petroliști. În acest an, ”Peluza Latină” a venit cu un proiect nou-nouț, ”Cupa Suporterilor”- Turneu Caritabil. Turneul caritabil are ca scop strângerea de fonduri, îmbrăcăminte, alimente și jucării pentru Centrul de Plasament Plopeni, Complexul de Servicii Comunitare ”Sfântul Andrei” Ploiești și două familii nevoiașe.

Pentru mulți sărbătorile de iarnă înseamnă bucurie și petrecerea timpului alături de cei dragi. Însă nu toți au parte de aceste momente frumoase în viața lor. 
Pornind de la o acțiune de ajutorare a celor greu încercați de soartă, a luat naștere această competiție organizată de Peluza Latină. Deși ni s-a părut greu la început, am încercat să arătăm că orice este posibil dacă ne unim forțele și credem într-o idee. 
Astfel, pe data de 22 Decembrie 2017, la ora 18 sunteți invitați la sala ,,Leonard Doroftei", strada Milcov, nr.1 pentru a lua parte la prima ediție a acestei competiții. 
Vor avea loc meciuri de fotbal între echipele formate din membri ai Peluzei Latine, iar echipa câștigătoare va disputa un meci demonstrativ cu o echipă formată din jucători ai echipei F.C. Petrolul Ploiești. 
Vom avea invitați speciali care au pus orașul Ploiești la loc de cinste. Fie că vin din fotbal, box sau baschet vor fi alături de noi pentru această cauză nobilă. 
Carismaticul Bubanu Prahoveanu va fi prezentatorul care fără să ezite a acceptat invitația noastră. 
Cabron, trupa Happy Dance și Victor Dorobanțu vor fi entertainerii acestei prime ediții. 
Va avea loc și o tombolă cu premii oferite de Max Fun(voucher biliard, bowling, PS4), Ploiești România(tricouri, fesuri) dar și produse semnate de jucătorii echipei F.C. Petrolul Ploiești(premiul cel mare tricoul de joc original al căpitanului echipei Claudiu Tudor semnat de către actualul lot de jucători).
La Magazinul Colecționarului, piesa de rezistență este tricoul de joc original al lui Cristi Vlad de la promovarea din C in B în anul 2008.
Principala acțiune rămâne strânsul de fonduri, haine și orice poate ajuta pe cei necăjiți. Vor fi urne pentru donații și un loc special pentru produse(vârste intre 3 si 18 ani). 
Va exista și o comisie de validare a fondurilor formată din Leonard Doroftei și Cătălin Burlacu .

Invităm alături de noi toți petroliștii, indiferent de locul pe care îl ocupă pe stadion. Împreună suntem o familie. De asemenea, orice Ploiestean de bună credintă şi care doreşte să ajute este aşteptat la eveniment.