Luni, 25 Mai 2020

P Petrolul

Voința Turnu Măgurele a rămas fără antrenor / Marius Baciu a preluat o echipă din Liga 1

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Pauza de iarnă a adus primele modificări a staff-urilor tehnice în seria a treia, a ligii a treia. După trecerea lui Romulus Ciobanu de la conducerea Alexandriei pe banca tehnică a ”lupilor”, și conducerea celor de la Saelele vor trebui să se reorienteze pentru înlocuirea staff-ului tehnic. Marius Baciu a preluat, începănd de joi, cârma ”lanternei roșii” din Liga 1, Juventus Colentina. Antrenorul i-a luat locul lui Marin Barbu la cârma formației din Colentina. Baciu a fost deja prezentat echipei de patronul echipei, Ilie Ciuclea.

Baciu și-a luat alături de el alți doi oameni în staff, unul dintre ei fiind Erik Lincar, secund cu care a lucrat și la Concordia Chiajna în 2015. Impreuna cu Marius Baciu este posibil sa plece si secundul Marcel Abaluta si antrenorul de portari Emilian Dolha, insa nu este sigur ce se va intampla cu ultimii doi.

De altfel, Marius Baciu era un apropiat al clubului Juventus București, fiind bun prieten cu Daniel Oprița, cel care și-a dat demisia de la cârma acestei echipe în etapa a 7-a, după înfrângerea, 1-2 cu FCSB.