Miercuri, 13 Noiembrie 2019

P Petrolul

Mădălin Mihailovici: ”Petrolul vrea performanță, Tavi Grigore nu pleacă, va urca în stafful echipei, alături de Cristi Vlad”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

La puține momente după ce toată suflarea galben-albastră a primit vestea că Octavian Grigore nu mai este antrenorul principal al Petrolului, reprezentantul grupului Veolia, Mădălin Mihailovici a declarat pentru jurnalulph.ro: 

"Vrem mai mult. Vrem să nu mai trăim fiecare meci cu puls 200 şi vrem să facem performanţă. Tavi Grigore nu pleacă, în niciun caz de la club, va urca în stafful echipei, alături de Cristi Vlad. Pregătim mai multe schimbări pentru retur, iar printre aceste schimbări se numără şi antrenorul. Negociem în acest moment cu trei antrenori, dar până nu vom finaliza negocierile numele vor rămâne secrete. Fiecare antrenor trebuie să ne prezinte un proiect şi viziunea sa despre performanţa viitoare a echipei. Vom plăti un antrenor la Liga a 3 a mult mai bine decât echipele din prima Ligă, deci e normal să cerem performanţă.", ne-a declarat în exclusivitate Mădălin Mihailovici.

"Nu este niciun scadal la club şi nici nu va fi niciodată. Tavi Grigore este un nume greu al Petrolului şi îşi doreşte, ca şi mine, să ajungem acolo unde este locul echipei. Sunt adeptul negocierilor, discuţiilor cu cărţile pe masă. Am terminat turul pe primul loc şi vrem să demonstrăm că suntem un altfel de club. Vor fi jucători noi şi vom face o surpriză frumoasă şi în retur. Petrolul vrea performaţă, este tot ceea ce pot spune în acest moment", a mai spus finanţatorul Petrolului, pentru sursa citată.