Luni, 25 Mai 2020

P Petrolul

Octavian Grigore nu mai este antrenorul Petrolului / ”Cred că este soluția cea mai bună pentru club”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Neînvins de la înființarea noului FC Petrolul, antrenorul principal Octavian Grigore a fost, la Popești-Leordeni, la ultima apariție pe banca tehnică a ”lupilor”. 

Octavian Grigore  va ocupa o funcție de conducere administrativă, cel mai probabil director sportiv, urmând să fie înlocuit de un alt antrenor, anunță observatorulph.ro. 

Trei antrenori se află deja în vizorul conducerii pentru a prelua banca tehnică a echipei Petrolul, unul dintre ei fiind renumit pentru rezultatele obținute cu echipe mari din prima ligă.

Obiectivele viitorului antrenor vor fi promovarea consecutivă în Liga a doua, respectiv în prima divizie și accesul în faza finală a Cupei României pentru partciparea în cupele europene. După încheierea turului, Petrolul ocupă prima poziție a seriei a doua din liga a treia,cu 32 de puncte, cu două peste Alexandria şi cinci faţă de Turnu Măgurele. 

Până la reluarea campionatului, în martie 2018, noul antrenor va avea la dispoziție un lot aproape nou, în pauza de iarnă urmând să fie transferați jucători importanți pentru indeplinirea obiectivului, promovarea în eșalonul secund al fotbalului românesc.

Reamintim că echipa fanion a Ploieștiului beneficiază de o implicare financiară importantă a grupului Veolia care permite clubului să aibă o stabilitate financiară așa cum nu au multe echipe nici măcar din Liga I.

"Cred că este soluția cea mai bună pentru club. La Ploiești e o presiune permanentă și fiecare om are nevoie de o pauză la un moment dat. Eu sunt vicepreședinte în organigrama clubului, sunt implicat ca membru fondator și ca inițiator, vom vedea în zilele următoare care vor fi exact atribuțiile mele în cadrul clubului. 

Lucrurile trebuie să meargă ok mai departe, iar echipa să ajungă cât mai repede în Liga 1", a declarat "Tavi" Grigore, în exclusivitate pentru GSP.RO.