Luni, 25 Mai 2020

P Petrolul

FC Petrolul Ploiești - Astra II Giurgiu, live, pe sportonlineph.ro, ora 19,15

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Petrolul încheie, azi, în direct, pe sportonlineph.ro și Digisport 1, începând cu ora 19.15, seria meciurilor pe propriul teren. Arena ”Ilie Oană” va fi gazda confruntării dintre ”lupii galbeni” ai lui Octavian Grigore și ”dracii negrii” pregătiți de un ”trio” al foștilor petroliști, Marius Măldărășanu, Lara Costache și Florentin Rădulescu, echipa secundă a fostei campioane, Astra II Giurgiu. Fără probleme de efectiv, tehnicianul Petrolului, Octavian Grigore, va avea la dispoziție cea mai bună formulă de echipă pentru a-și asigura cele trei puncte puse în joc, și implicit, securizarea primului loc în clasamentul Ligii a treia, seria a 3-a.

Pentru această partidă, Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat o brigadă condusă la centru de Alexandru Bălan din Deva, ajutat la cele două linii de asistenții Alexandru Ioan Corb din Satu Mare și Ionuț Răzvan Soponar din Baia Mare. Observatori ai partidei au fost delegați, piteșteanul Eduard Dumitrescu pentrru arbitraj și bucureșteanul Dan Ionescu pentru joc.

Partida dintre FC Petrolul și Astra II Giurgiu va putea fi urmărită din tribunele stadionului ”Ilie Oană”, iar pentru cei departe de țară, pe pagina de Facebook a clubului ploieștean, sportonlineph.ro și Digisport 1.