Joi, 25 Aprilie 2019

P Petrolul

Cu gândul la cele trei puncte / FC Petrolul - Atletic Bradu, vineri, ora 18.45, live, pe sportonlineph.ro

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

”Loteria penaltiurilor” nu a fost de partea ”lupilor”, astfel, Petrolul a părăsit competiția surprizelor și rămâne să-și îndrepte atenția către singurul, și cel mai important obiectiv, promovarea în liga secundă a fotbalului românesc. Pentru a trece mai ușor peste eliminarea din Cupă, elevii lui Octavian Grigore au nevoie de un sprijin masiv în dificila partidă din cadrul etapei a zecea.

Vineri, de la ora 18.45, FC Petrolul Ploieşti va susţine, pe stadionul „Ilie Oană”,  partida contând pentru etapa cu numărul zece a Seriei a III-a, din cadrul celui de-al treilea eşalon, adversara „lupilor” fiind gruparea argeşeană Atletic Bradu, formație de top a seriei a treia care ocupă locul al cincilea, cu 13 puncte.

Meciul nu se anunţă a fi deloc unul simplu pentru formaţia lui Octavian Grigore, principala preocupare a tehnicianului „lupilor” fiind, în aceste zile, recuperarea fizică a elevilor săi, în condiţiile în care confruntarea cu CS Mioveni a lăsat destule urme. Prunescu şi Frîncu au părăsit terenul accidentaţi şi au şanse foarte mici să poată fi folosiţi astăzi, Alex Puchea figurează, în continuare, pe lista indisponibililor, dar revine, în schimb, Paul Antoche, cel care şi-a ispăşit, în „Cupă”, etapa de suspendare.

Partida dintre FC Petrolul și Atletic Bradu va fi condusă de către o brigadă din Sfântu Gheorghe, alcătuită din Cristian Moldoveanu la centru – Peter Joszef  şi Roberto Ciuraru, observatori fiind delegaţi Lucian Măiereanu (Braşov) şi Vasile Blagoe (Drobeta Tr. Severin).

Partida dintre FC Petrolul si Atletic Bradu va putea fi urmarita, live, din tribunele stadionului Ilie Oana, iar pentru cei departe de casa, pe sportonlineph.ro, digisport si pagina de Facebook a clubului FC Petrolul.