Miercuri, 13 Noiembrie 2019

P Petrolul

Mereu alături de ”lupii galbeni” / S-au pus în vânzare biletele pentru partida cu Atletic Bradu

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Petrolul a părăsit competiția surprizelor și rămâne să-și îndrepte atenția către singurul, și cel mai important obiectiv, promovarea în liga secundă a fotbalului românesc. Pentru a trece mai ușor peste eliminarea din Cupă, elevii lui Octavian Grigore au nevoie de un sprijin masiv în dificila partidă din cadrul etapei a 10-a.

Vineri, de la ora 18.45, FC Petrolul Ploieşti va susţine, pe stadionul „Ilie Oană”,  partida contând pentru etapa cu numărul zece a Seriei a III-a, din cadrul celui de-al treilea eşalon, adversara „lupilor” fiind gruparea argeşeană Atletic Bradu.

De astăzi, la casele de bilete ale arenei ploieştene, dar şi online, pe www.eventim.ro, sau în reţeaua magazinelor partenere Eventim (lista poate fi consultată aici http://www.eventim.ro/ro/outlete/?q=ploiesti ), au fost puse în vânzare tichetele de acces pentru această întâlnire.

Preţul biletelor este cel obişnuit (6 lei Peluze, 10 lei Tribuna II, 15 lei Tribuna I şi 20 lei Tribuna 0), iar casa de bilete va fi deschisă astăzi până la ora 16.30, joi – între orele 09.00-16.30, şi vineri – de la ora 09.00 până la ora 18.45.