Luni, 26 August 2019

P Petrolul

Octavian Grigore: ”Vom trata cu maximă seriozitate meciul cu Mioveni”(VIDEO

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

După două confruntări extrem de dificile în campionatul ligii a treia, 1-1, pe ”Ilie Oană”, cu FCM Alexandria și victorie la limită, 1-0, la Saelele, cu Voința, elevii lui Octavian Grigore au parte de o nouă provocare, ”16-imile” Cupei României. Pentru a-și îndeplini obiectivul de a aduce pe ”Ilie Oană” o formație de Liga 1, Claudiu Tudor & Co trebuie să treacă de formația pregătită de Gică Mihali, CS Mioveni.

Fără pauză după revenirea de la Saelele, galben-albaștrii pregătesc cu mare atenție următoarele două partide, ambele în fața propriilor suporteri, meciul din Cupă de marți și ultimul examen al toamnei, cu Atletic Bradu, din cadrul etapei a 10-a.

Cum, cel mai important meci este cel care urmează, toată atenția este îndreptată către partida cu CS Mioveni, în acest sens, conducerea clubului ploieștean a organizat o conforință de presă la care antrenorul principal Octavian Grigore, Paul Antoche, marele absent în meciul de mâine și atacantul Sergiu Arnăutu au furnizat ultimele amanunte din programul de pregătire și gândurile pentru partida cu CS Mioveni.

În materialul video vă prezentăm înregistrarea integrală a conferinței de presă: