Sâmbătă, 08 August 2020

P Petrolul

Voința Saelele - FC Petrolul, al doilea examen al toamnei! / Cuvântul de ordine: VICTORIE!!!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

După remiza de săptămâna trecută, din duelul de pe teren propriu cu AFCM Alexandria,scor 1-1, ”lupii galbeni” şi-au propus ca, mâine, să revină la parcursul de maximă regularitate avut în prima parte a sezonului şi să câştige, astfel, cele trei puncte puse în joc în confruntarea de la Saelele, ce va începe la ora 15.00.

Adică un nou joc în care sunt implicate, din nou, două candidate la promovare, atâta vreme cât şi gazda de mâine, Voinţa Turnu Măgurele, pare să emită pretenţii pentru un loc în eşalonul secund. În clasament, teleormănenii ocupă poziţia a doua, cu 20 de puncte, având o lungime în faţa petroliştilor dar şi un meci în plus disputat, pentru că, altfel, Voinţa a bifat, deja, două remize în cele şapte etape scurse până acum.

Echipa lui Tavi Grigore a făcut deplasare către locul de desfăşurare al partidei de astăzi, plecând, după un antrenament efectuat, de dimineaţă, pe arena Conpet, spre Zimnicea, acolo unde va înnopta înainte ca mâine să-şi continue parcursul spre Saelele. Din efectivul „lupilor” nu fac parte Puchea şi D. Gheorghe, ambii indisponibili din cauza unor accidentări.

Partida de mâine va începe la ora 15.00 şi va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Cătălin Buşi (Rm. Vâlcea) – Florin Păunescu (Rm. Vâlcea) şi Marian Truţă (Băbeni – Vâlcea), observatori fiind delegaţi Marian Ezaru (Craiova) şi Sorin Cojocaru (Bucureşti).

Cum oficialii teleormănenilor n-au fost de acord cu televizarea partidei, jocul de mâine nu va putea fi urmărit live nici on-line, însă înregistrarea confruntării va fi disponibilă, ulterior, pe www.fcpetrolul.rowww.sportonlineph.ro şi pe contul oficial de Facebook al FC Petrolul Ploiești.