Miercuri, 22 Ianuarie 2020

P Petrolul

Mădălin Mihailovici: ”Noi vom lupta și vom juca corect ca până acum” / Declarații după remiza cu FCM Alexandria(VIDEO)

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Petrolul a terminat nedecis, scor 1-1, derbiul pentru prima poziție a clasamentului în seria a treia a Ligii a 3-a cu contracandidata din Alexandria. Cu toate că această remiză nu schimbă foarte mult datale problemei privind promovarea, în tabăra ”lupilor” este supărare, fapt rezultat și din declarațiile acordate de jucători, antrenori și oficiali ai grupării galben-albastre, pentru televiziunea digisport, cea care transmite toate partidele de pe tren propriu ale Petrolului.

Octavian Grigore, antrenorul Petrolului: ”Nu am avut suficientă forță în atac, am avut ocazii pe care nu le-am contretizat, iar după joc, rezultatul de egalitate este echitabil. Nu sunt mulțumit cu acest rezultat de egalitate, dar ăsta este fotbalul, este o realitate, astăzi au jucat foarte bine, au înscris un eurogol, noi am avut 5-6 ocazii pe care nu le-am fructificat, aici cred că s-a făcut diferența. Suporterii sunt supărați, este normal, vor performanță, dar această performanță trebuie făcută cu multă răbdare. Suntem o echipă nouă, suntem în formare, dar ne vom bate cu ei(nr. FCM Alexandria), cu Turnu Măgurele, cu oricine își dorește performanță”

Mădălin Mihailovici, CEO VEOLIA România: ”Doresc să mulțumesc tuturor jucătorilor pentru implicare, mulțumesc spectatorilor, dar îmi pare foarte rău că mizeria a coborât în lumea sportului. Sper că cei care au văzut meciul au observat ce film s-a jucat, dar le mai spun ceva: ”nu mor caii când vor câinii”! Noi vom lupta și vom juca corect ca și până acum. Băieții au luptat, s-au implicat, spectatorii au fost din nou al 12-lea jucător în teren, dar este păcat că un om distruge munca altora”.

Claudiu Tudor, căpitanul Petrolului: ”Suntem dezamăgiți, am făcut o primă repriză foarte bună, am avut mai multe situații de a marca, ei au ajuns la poartă o dată și ne-au dat un gol. Am simțit că suntem echipa mai bună, din păcate, repriza a doua nu a ieșit așa cum ne doream. Am incredere în grupul nostru și cred că vom promova. Mergem la Saelele să ne luptăm, cei puternici vor ieși învingători”.