Duminică, 22 Septembrie 2019

P Petrolul

Haideți să arătăm țării, încă o dată, ce înseamnă ”lupii galbeni”! / FC Petrolul - FCM Alexandria, sâmbătă, 14 octombrie

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Fără punct pierdut în actuala stagiune și calificați în ”16-imile” Cupei României, elevii lui Octavian Grigore vor beneficia de o pauză în acest weekend, după ce adversarul programat pentru etapa a şaptea, Urban Titu, a abandonat, între-timp, competiţia, aşa încât au posibilitatea să pregătească în linişte duelul din runda viitoare, atunci când, la Ploieşti, va sosi AFCM Alexandria, formaţia ce pare, momentan, drept principala contracandidată din lupta pentru promovare.

Partida dintre FC Petrolul şi AFCM Alexandria se va disputa sâmbătă, 14 octombrie, începând de la ora 18.00, pe stadionul „Ilie Oană”. Procedura de comercializare a tichetelor de acces pentru acest joc va începe de marţi, 10 octombrie, însă vă invităm ca, în zilele următoare, să urmăriţi canalele oficiale de comunicare ale clubului nostru, www.fcpetrolul.ro şi www.facebook.com/official.fcpetrolul, pentru a fi la curent cu programul detaliat al caselor de bilete.