Miercuri, 05 August 2020

P Petrolul

Drumul spre Liga 2 trece și pe la Chiajna / Live, pe sportonlineph.ro

Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă
 

Fară punct pierdut în primele cinci etape ale campionatului și calificați în turul IV al Cupei României, Petrolul se va deplasa, mâine, la Chiajna, acolo unde se va duela cu „satelitul” Concordiei, într-un meci contând pentru etapa cu numărul şase a celui de-al treilea eşalon. Partida se va disputa pe arena centrală a localităţii ilfovene, începând de la ora 17.00, şi se anunţă un test cât se poate de serios pentru gruparea pregătită de către Octavian Grigore, în condiţiile în care Concordia II se află în imediata vecinătate a podiumului, cu zece puncte adunate în cele cinci etape scurse până acum.

Fără pas greşit până acum, „lupii” pleacă, desigur, cu prima şansă şi în această confruntare, una pe care au pregătit-o cu atenţie în această săptămână. Petroliştii s-au antrenat, pe parcursul ultimelor zile, pe teren sintetic, tocmai pentru a se adapta la condiţiile jocului de mâine, iar în această seară vor intra în cantonament la Mogoşoaia.

„Va fi un joc foarte important pentru noi, în condiţiile nevoii permanente de victorii. Concordia este o echipă bună, tânără, cu jucători de atac cu reale calităţi, şi va trebui să fim foarte atenţi. Ştim că venim după un joc mai puţin reuşit, dar avem nevoie de unitate, de concentrare, pentru a ne asigura victoria”, a spus antrenorul principal al „galben-albaştrilor”, Octavian Grigore. Altfel, ca şi probleme de lot, petroliştii îi au incerţi şi pentru această întâlnire pe Claudiu Tudor şi pe Alexandru Puchea.

Partida dintre Concordia Chiajna II și FC Petrolul Ploiești se va desfășura pe terenul central(sintetic) și va fi condusă de o brigadă ce-l va avea la centru pe gălățeanul Ionuț Bogdan Anghelinei, ajutat la cele două linii de asistenții Alexandru Midvichi (București) și Răzvan Negoiță din Brăila. Cei doi observatori ai partidei vor fi Mihail Ghiberdel, observator din partea CCA și Roxana Cernea, observator de joc.

O peluză pentru suporterii ploieşteni

Pentru jocul de mâine, intrarea va fi liberă, iar organizatorii întâlnirii le-au pus la dispoziţie suporterilor veniţi de la Ploieşti o peluză, cea din vecinătatea sălii de sport.

Accesul se va face pe baza unor tichete gratuite, ce vor fi distribuite la faţa locului.

Partida dintre Concordia Chiajna II si FC Petrolul Ploiesti poate fi urmarita, live, pe sportonlineph.ro