Miercuri, 08 Aprilie 2020

P Petrolul

Aniel Nedelcu, primarul comunei Borcea: ”Petrolul va veni să se califice, nu vom ceda ușor”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Turul patru al Cupei României a adus față-n față, în premieră, două formații nou promovate în eșalonul trei al fotbalului românesc. Agricola Borcea și Petrolul se vor lupta, marțea viitoare, în turul IV al Cupei României, pentru pătrunderea în 16-imile de finală ale popularei întreceri. Aniel Nedelcu, primarul comunei Borcea și omul care sprijină constant echipa de fotbal din localitate, a declarat, legat de meciul de marți, că ”sincer, preferam o formație de eșalon secund care nu ar fi tratat cu mare atenție disputa cu o echipă mică ca a noastră. Petrolul va veni să se califice și are, clar, prima șansă. Nu vom ceda însă ușor. Am avut în campionat doar meciuri grele, cu echipe cu pretenții în serie precum Farul, Axiopolis Cernavodă sau Progresul Spartac, de aici și clasarea noastră modestă. Va fi un eveniment important pentru noi pe care îl vom organiza minuțios, în cele mai mici amănunte”, a declarat Aniel Nedelcu, primarul comunei Borcea legat de meciul cu Petrolul din Cupa României.

Asemenea Petrolului, şi Agricola Borcea a ajuns în această etapă a competiţiei după ce a parcurs, şi a câştigat, faza judeţeană a Cupei României, fiind, la rândul ei, o nou-promovată în Liga a III-a, acolo unde ocupă locul 10 în Seria a II-a, cu o singură victorie în primele cinci etape.

Comuna Borcea - Prezentare

Comuna Borcea este situata în partea de sud – est a campiei Române, mai precis în campia Baraganului sudic, pe malul stâng al Bratului Borcea, cu o populatie de 11.400 locuitori, conform recensamântului din 2002, cu o suprafata de 30.580 ha teren arabil si intravilan, fiind a doua comuna ca marime privind suprafata si numarul de locuitori. Conform ultimelor date statistice adica 11000 locuitori , aproximativ 3000 gospodarii. A luat fiinţă în urma reorganizării administativ-teritoriale a României din anul1968, având în componenţă un singur sat (Borcea) şi o singură primărie comunală, Borcea

Cum se ajunge la stadionul din Borcea