Marți, 17 Septembrie 2019

P Petrolul

FC Petrolul Ploiești s-a despărțit de Daniel Chiriță

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Daniel Chiriță s-a despărțit amiabil de gruparea galben-albastră. Experimentatul fundaș central de 43 de ani nu s-a mai regăsit în lot în ultimele partide oficiale susținute de ”găzari” și a decis, de comun acord cu responsabilii clubului, să pună capăt carierei de jucător la Petrolul.

”În viață e bine să știi să te retragi când nu esti dorit. Am încheiat o perioadă superbă la echipa mea de suflet ,,Petrolul'' și aștept cu drag o revenire ca ANTRENOR, am tot dreptul să sper pentru tot ce am făcut la FC Petrolul Ploiești!!! Forța Lupilor și promovare 100%”, a precizat Chiriță pe pagina personală de Facebook la despărțirea de echipa antrenată de Octavian Grigore.

”Mulţumim, Daniel Chiriţă! De comun acord, FC Petrolul Ploieşti şi jucătorul Daniel Chiriţă au decis, astăzi, să întrerupă relaţiile contractuale. Clubul nostru a respectat, astfel, dorinţa experimentatului fotbalist de a evolua cât mai mult şi de a-şi continua cariera de jucător la formaţia pe care o conduce, Petrolul 95 Ploieşti. FC Petrolul Ploieşti îi mulţumeşte lui Daniel Chiriţă pentru toată activitatea depusă în tricoul „galben-albastru” şi îi urează mult succes pe viitor!”, a punctat, pe pagina de facebook, clubul Petrolul la despărțirea de unul dintre simbolurile echipei ploieștene.