Miercuri, 08 Aprilie 2020

P Petrolul

Al treilea „val” în Cupa României, LIVE, pe sportonlineph.ro

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Petrolul Ploieşti va juca, mâine seară, de la ora 19.00, pe „Ilie Oană”, meciul de Cupa României cu Flacăra Moreni, având şansa să se apropie, astfel, cu încă un pas de obiectul propus, acela al patrunderii pe tabloul pe care se vor afla şi formaţiile de prim eşalon. În eventualitatea unui succes, elevilor lui Octavian Grigore le-ar mai rămâne, apoi, un singur hop de trecut (faza a IV-a naţională, cea în care intră în cursă şi formaţiile de Liga a II-a) înaintea atingerii „16”-imilor şi, astfel, a unei dispute, la Ploieşti, cu o echipă din Liga I.

Tocmai de aceea, partida cu Flacăra Moreni este una importantă pentru petrolişti, cei care, în tentativa lor de a merge cât mai departe pe drumul pe care au pornit, în actuala ediţie a Cupei României, încă din 2016, speră să aibă parte de aportul unui public cât mai numeros mâine seară, de la ora 19.00, pe „Ilie Oană”.

Tichetele de acces sunt disponibile la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, ce va fi deschisă, mâine, între orele 10.30-19.00 şi în reţeaua magazinelor partenere Eventim. Preţurile biletelor sunt următoarele: 20 lei Tribuna 0, 15 lei Tribuna I, 10 lei Tribuna II şi 6 lei Peluze.

Altfel, confruntarea dintre FC Petrolul şi Flacăra Moreni va fi condusă de către o brigadă alcăuită din Vlad Băban (Iaşi) – Ionuţ Melinte (Iaşi) şi Cosmin Ciuban (Iaşi). Pentru cei care nu pot ajunge pe „Ilie Oană”, de menţionat este faptul că întâlnirea va fi transmisă, „live”, şi de către Digisport 1 şi www.sportonlineph.ro.