Duminică, 19 Ianuarie 2020

P Petrolul

Trei din trei/Petrolul a trecut la pas de Aninoasa

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Petrolul îşi continuă marşul victorios şi în Liga 3, astăzi câştigând confruntarea cu FC Aninoasa, disputată pe „Ilie Oană”. „Lupii” s-au impus cu 4-0 (2-0), prin reuşitele lui Arnăutu, Puchea, Prunescu si Lambru.

„Lupii” au ajuns la un maximum de 9 puncte după primele trei confruntări din actuala ediţie de campionat, cea mai recentă victimă a trupei lui Octavian Grigore fiind, în această seară, FC Aninoasa.

Meciul de pe „Ilie Oană” n-a avut practic, istoric, asta şi pentru că, faţă de precedentele confruntări din acest start de sezon, ploieştenii au ştiut să-şi facă misiunea uşoară, fructificând repede ocaziile ivite.

Astfel, Arnăutu (16) a transformat o lovitură de pedeapsă obţinută de către Saim, după un duel cu Neaga, iar Puchea (37) a profitat de o ieşire hazardată dintre buturi a lui Prisăceanu şi a lobat, de la 16 metri, în poarta părăsită, asigurând, astfel, desprinderea pe tabela de marcaj înainte de pauză.

Scenariul s-a menţinut şi după pauză, iar Prunescu (58), omul care a preluat banderola pe perioada indisponibilităţii lui Claudiu Tudor, a punctat pentru 3-0, cu o lovitură de cap, expediată de la 7-8 metri, după un corner bătut, de pe dreapta, de către Puchea. Jocul s-a îndreptat, astfel, către un final liniştit, ploieştenii mai punctând o dată, în minutele de prelungire, prin Cosmin Lambru (90+3).

Marţi, ora 19.00, în „Cupa României”

Pentru Petrolul urmează, acum, meciul din faza a treia a Cupei României, cu Flacăra Moreni. Confruntarea se va disputa pe „Ilie Oană”, marţi, 12 septembrie, de la ora 19.00.
..........................
FC Petrolul – FC Aninoasa 4-0 (2-0)

Marcatori: Arnăutu (16, pen), Puchea (37), Prunescu (58), Lambru (90+3).

FC Petrolul: Bolboaşă – Catană (80 Ciocâlteu), Prunescu (cpt), Frîncu (65 N. Popescu), Velisar – Chindriş, Antoche – Lambru, Puchea (73 Păun), Saim – Arnăutu (78 Vintilă). Antrenor: Octavian Grigore.

FC Aninoasa: Prisăceanu – Marina, Neaga, Pahonţu, Diţă (62 Năstase) – Dinu, Blaş – Călinescu, Maican (cpt) (60 Codroiu), Grigorescu (62 Rusu) – Radu (75 Leotescu). Antrenor: Cristian Bălaşa.

Au arbitrat: Marius Naidin (Piteşti) – Marian Mihai Ionescu (Suseni-Argeş) şi Lucian Tănase (Piteşti).