Vineri, 17 Ianuarie 2020

P Petrolul

Sporting Roșiori - Petrolul Ploiești / Info deplasare la Roșiori

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

După 37 de ani, tot la Roșiori, și tot în luna septembrie, Petrolul întâlnea formația locală Rova Roșiori în etapa a 6-a a campionatului național de fotbal ”Divizia B”. Acum, cele două formații cu ștate vechi în fotbalul românesc se întâlnesc în cadrul etapei a 2-a a eșalonului trei. Cu un moral bun după victoriile obținute de cele două formații în runda inaugurală, Petrolul Ploiești, 3-1, pe ”Ilie Oană” și Sporting, același scor în deplasare, la Chiajna, promit un spectacol fotbalistic de clasă. 

Pentru partida ce va debuta, sâmbătă, ora 17.00, pe stadionul ”Municipal” din Roșiorii de Vede, conducerea administrativă, prin vocea managerului sportiv Petre Virgil Vucea, a stabilit ca accesul la această partidă să fie liber.

”Sporting Roșiori nu are anvergura clubului Petrolul. Cu toate astea, împreună cu conducerea administrativă vom face tot posibilul să asiguram condițiile cele mai bune reprezentanților mass-media și suporterilor, tocmai de aceea, am hotărât că, la această partidă toți suporterii vor avea accesul gratuit. Nu este normal să punem bilet la un meci cu Petrolul, care, după cum bine știți, este însoțită de numeroși suporteri. Din câte am aflat de la președintele Cristi Vlad, la această partidă, formația ploieșteană va fi însoțită de 300-400 de suporteri. Suporterii ploieșteni vor avea accesul exclusiv la tribuna a doua, iar localnicii la tribuna principală” ne-a declarat Petre Virgil Vucea, managerul sportiv al clubului Sporting.