Miercuri, 05 August 2020

P Petrolul

”Lupii” sunt pregătiți de start (VIDEO)

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Cu un moral bun după accederea în faza a treia a Cupei României, elevii lui Octavian Grigore privesc cu optimism startul noii provocari, promovarea în cel de-al doilea eșalon fotbalistic al României. 

Petrolul deschide lupta pentru promovarea în cel de-al doilea eşalon, cu meciul pe care îl va susţine sâmbătă seară, pe "Ilie Oană", contra Viitorului Domneşti (ora 20.00).

Doi dintre jucătorii veniţi în această vară, Sergiu Arnăutu, Paul Antoche și antrenorul principal Octavian Grigore, vorbesc despre startul campionatului, despre meciul de mâine şi, evident, despre așteptările pe care au de la acest sezon.

Sergiu Arnautu(atacant, FC Petrolul):,,Este foarte important sa incepem bine si sa castigam. Suntem foarte motivati, avem de toate, public, echipa, conditii, astfel ca numai victoria ne va multumi. Din ce stiu, Domnestiul este o echipa cu tineri care joaca deschis astfel ca vom avea sanse si mai mari sa inscriem repede si astfel ne vom face meciul usor. Le transmit fanilor sa creada in noi, o sa vada o echipa determinata, cu atitudine si ii asteptam sa ne sustina de fiecare data, in numar mare!".

Paul Antoche(mijlocas, FC Petrolul):,,Sper sa incepem bine, sa multumim pe toata lumea, dar in primul rand pe noi. Am avut ceva emotii la meciul de Cupa, fiind primul aici pentru mine, dar dupa cateva minute mi-am revenit. Doar impreuna putem face lucruri frumoase. Imi doresc sa fiu sanatos si sa readucem Petrolul sus. Vreau sa ii mai rog pe fani sa aiba rabdare cu noi deoarece mai este nevoie de timp sa ne inchegam si nici noua nu ne este usor".