Duminică, 09 August 2020

P Petrolul

4 victorii, un trofeu și un cantonament reușit

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Petroliştii au încheiat cu bine turul de forţă al celor trei meciuri în doar 24 de ore, câştigând testul disputat, la Strejnic, cu Progresul Spartac Bucureşti. Pe o căldură infernală şi cu oboseala celor zece zile de cantonament, dar şi a unui drum de întoarcere de la Braşov istovitor, coborâtă în ghete, “lupii” şi-au respectat, însă, blazonul şi s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de către Velisar şi Arnăutu.

Ambele reuşite au venit în prima parte a întâlnirii, Velisar (12) deschizând scorul cu un şut puternic, expediat de la 13-14 metri, lateral stânga. Apoi, după două ocazii bune ale vizitatorilor, Arnăutu (37) a adus desprinderea, punctând din faţa porţii, după un corner bătut de pe dreapta.

Fără să-i aibă la dispoziţie pe Nini Popescu, Prunescu, Păun, Vagner, Saim şi Botezan, Tavi Grigore a apelat, în această partidă, la toţi ceilalţi componenţi ai lotului. Astfel, în prima repriză au evoluat Marinică – Olaru, Antoche, Frîncu, Velisar – Chindriş – Lambru, Puchea, Cl. Tudor, D. Gheorghe – Arnăutu, pentru ca după pauză să intre Bolboaşă – Catană, Chiriţă, Antoche, Ţicu – Chindriş – Niţescu, Vintilă, Ciocâlteu, Dumitru – Stănescu.

„Lupii” au liber la acest sfârşit de săptămână, urmând ca, de luni după-amiază, să se întoarcă la pregătiri. Miercuri va fi şi primul meci oficial al sezonului, în Cupa României, cu AFC Regal Club Ferdinand I Bucureşti, partida urmând să se dispute de la ora 17.30, pe terenul „Coresi” din Capitală.

Foto: Cristi Stavri