Marți, 19 Noiembrie 2019

P Petrolul

Lupii s-au întâlnit cu mingea( FOTO - VIDEO) / Petrolul - Celta, primul test al ”lupilor”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Odată ajunși în cantonamentul de la Brașov, elevii lui Octavian Grigore au făcut cunoștință cu noua "jucărie" a preparatorului fizic, un sistem ultra modern de monitorizare prin gps a parametrilor fizici. Astfel, fiecare jucător va purta, pe toată durata ședinței de pregătire, un dispozitiv care va înregistra toți parametri obținuți pe durata ședinței de pregătire. 

Al doilea antrenament al zilei, cel de după-amiază, a adus mai multă satisfacție în jurul ”lupilor”, au lucrat exclusiv cu obiectul mult îndrăgit. Pe durat a o oră și jumătate, Claudiu Tudor & Co, au exersat controlul mingiei, posesie și finalizare.

După cum se știe, sâmbătă, era programat primul amical al acestui stagiu de pregătire, numai că, formația gazdă, ASA Tg-Mureș, a anulat această partidă. Conducerea Petrolului s-a orientat rapid, astfel că, marți, 1 august, galben-albaști vor susține primul amical. Acest joc joc-școală va fi susținut în compania formației Celta Brașov - CS Colțea, partenerul oficial al grupării spaniole Celta Vigo.

Partida se va desfășura pe terenul ”Carpați” din Brașov, baza de pregătire a Petrolului în acest stagiu montan, cu începere de la ora 19.00..

Iată, un scurt rezumat al zilei de joi, material video realizat și postat pe pagina oficială de Facebook a clubului ploieștean: