Vineri, 06 Decembrie 2019

P Petrolul

N-a fost să fie A.S.A.! Petrolul Ploiești, Steaua București, Oțelul Galați și Steagul Roșu Brașov la memorialul ”Nicolae Pescaru”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Începând de miercuri, lotul Petrolului și-a mutat cartierul general la poalele Tâmpei pentru un stagiu de pregătire montan. La finalul acestei săptămâni, elevii lui Octavian Grigore urmau să sustină și un prim test de verificare în compania ASA-ului din Tg-Mureș. Cu câteva ora înainte ca lotul Petrolului să ajungă la Brașov, echipa retrogradată din prima ligă a contramandat însă jocul, motivul invocat fiind acela că echipa mureșeană este în doliu, după decesul fostului manager sportiv Virgil Lăcătușu. 

“La o echipă aflată în insolvență și comunicarea și organizarea se află în insolvență! Suntem în imposibilitatea de a organiza un astfel de meci, implicit nu vrem să vă punem pe drum, de la Brașov!” a spus Dinu Gheorghe, președintele formației ASA Tg-Mureș.

________________________________________________________________________________________________________________

N-a fost să fie A.S.A., va fi C.S.A.!

Echipa petrolistă şi-a dat acceptul pentru a evolua la Braşov în cadrul unui patrulater cu alte echipe cu mare priză la public. Cupa "Nicolae Pescaru" va alinia la start, la sfârşitul săptămânii viitoare, alături de formaţia antrenată de Octavian Grigore, CSA Steaua, Oţelul Galaţi şi ACS Steagul Roşu Braşov. Cele două zile alocate acestei întreceri vor fi 3 şi 4 august. Petrolul şi Oţelul vor evolua, în stagiunea care vine, la nivelul celei de a treia ligi, în timp ce CSA Steaua şi ACS Steagul Roşu vor juca în campionatele de nivel mic din Bucureşti şi, respectiv, Braşov. "Găzarii" vor afla programul pe care îl vor urma în Liga a III-a la sfârşitul săptămânii viitoare când se va face repartiţia pe serii şi se va stabili ţintarul întrecerii.