Joi, 28 Mai 2020

P Petrolul

Lotul Petrolului pentru cantonamentul montan

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

După o perioadă de readaptare la efort la baza de pregătire de la Pleașa, stafful tehnic al Petrolului a definitivat lotul cu care va începe partea a doua a programului de pregătire, cantonamentul montan de la Brașov. Așa cum era de așteptat, antrenorul Octavian Grigore a mai renunțat la 4 jucători, astfel că, din cei 30 de jucători prezenți la reunire, numai 26 vor avea ocazia să urce la bordul noului autocar. Stafful tehnic a decis să renunțe la serviciile portarilor Cătălin Nițache, Bogdan Scorici și a fundașilor Roberto Alecsandru și Alexandru Radu. De precizat că, în această perioadă, conducerea administrativă a Petrolului va căuta soluții, astfel încât, cei 4 jucători să continue să joace, fie sub formă de împrumut, fie definitiv.

Iată lotul cu care Octavian Grigore va pleca în stagiul de preătire de la Brașov:

Portari: Mirel BOLBOAŞĂ, Ionuţ MARINICĂ, Raul BOTEZAN

Jucători de câmp: Alexandru VAGNER, Alberto OLARU, Răzvan CATANĂ, Daniel CHIRIŢĂ, Jean PRUNESCU, Gabriel FRÎNCU, Mihai VELISAR, Valentin ŢICU, Paul ANTOCHE, Marius CHINDRIŞ, Georgian PĂUN, Claudiu TUDOR, Alexandru PUCHEA, Nini POPESCU, Alexandru CIOCÂLTEU, Dragoş GHEORGHE, Tiberiu NIŢESCU, Tudor ŞAIM, Sergiu ARNĂUTU, Roland STĂNESCU, Adrian VINTILĂ, Cosmin LAMBRU și George DUMITRU.

Prima partidă de verificare a cantonamentului montan va avea loc, la Târgu- Mureș, în compania divizionarei secunde ASA, sâmbătă, ora 18.00. Conform informațiilor oferite de pagina oficială a ardelinor, partida dintre ASA și Petrolul Ploiești se va disputa pe stadionul Municipal din Târgu-Mureș.