Vineri, 06 Decembrie 2019

P Petrolul

Împreună la drum lung! Autocarul „lupilor” e gata!

Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Contul oficial de facebook al FC Petrolul Ploieşti a publicat, în această seară, primele imagini cu noul autocar al echipei.

Cumparat în urmă cu circa o lună din Germania, autocarul marca Mercedes s-a aflat, zilele trecute, la colantat, ce a ieşit putând să vedeţi în pozele alăturate. Primul drum al „lupilor” va fi făcut miercuri, atunci când echipa va pleca în cantonamentul de la Braşov.

Primul drum cu noul autocar Mercedes al echipei va fi făcut la Brașov acolo unde trupa lui Octavian Grigore se va pregăti, timp de 10 zile, în perioada 26 iulie-4 august. Noua bijuterie a ”lupilor” a fost colantată în culorile galben și albastru, cu numele Veolia, finanțatorul clubului, cu palmaresul dar și cu lupul reprezentativ pe ambele părți. Mașina, adusă recent din Germania, a costat 120.000 de euro, are 49 de locuri și este dotată cu facilități de ultra-moderne, monitoare color, toaletă, bar și o mini bucătărie. Prima  deplasare cu noul autocar va fi miercuri, atunci când, lotul Petrolului va ajunge la Brașov.