Luni, 13 Iulie 2020

P Petrolul

Marius Chindriș: ”Cred că o să fie un lucru benefic pentru mine transferul la Petrolul"

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Marius Chindriş, fost internaţional de juniori U17 și U19, este un mijlocaş care în cariera sa a jucat pentru UTA şi apoi pentru UTA Bătrâna Doamnă, la aceasta din urmă evoluând, doar în campionat, în ultimele două sezoane în 35, respectiv 33 de meciuri şi a marcat unul, respectiv două goluri. Chiar dacă nu și-a pus semnatura pe contractul cu FC Petrolul, lucru care se va întâmpla luni, Marius Chindriș a precizat că nimic nu mai poate interveni, iar luni va fi prezent la reunirea lotului.


"Da, luni mă voi prezenta la reunirea Petrolului. Pentru mine reprezintă un pas înainte, pentru că este un proiect foarte interesant cel care se desfăşoară la Petrolul şi am discutat mult cu preşedintele echipei şi m-a convins să mă duc acolo. Îmi plac mai mult echipele de tradiţie decât celelalte, mă motivează şi cred că o să fie un lucru benefic pentru mine transferul la Petrolul", a spus, pentru Liga2.ro, Marius Chindriş, care va semna pe 3 ani cu Petrolul.

De partea cealaltă, președintele clubului Petrolul, Cristi Vlad, are toate motivele să stea liniștit în privința acestui transfer, caracterul jucătorului ținând loc de orice hârtie

"Ne-am înţeles cu Chindriş şi Vagner. Sunt jucătorii noştri. Încă nu au semnat, înţelegerea este verbală, dar mi-au dat cuvântul lor. Cu Vagner o să mă întâlnesc mâine sau sâmbătă să semnăm, iar pe Marius îl aştept luni la aeroport. Sunt în contact cu el de trei săptămâni, de când şi-a reziliat contractul cu UTA. Pentru mine este o lovitură de imagine, are 68 de meciuri din 70 posibile la Arad. Noi i-am întins o mână şi poate să scrie şi el câteva rânduri în istoria Petrolului. E un băiat de caracter şi nu cred că se va mai întâmpla nimic care să-l oprească să vină la Petrolul. Îl aşteptăm să vină să facem treabă, aşa cum am stabilit împreună, şi pe el şi pe Vagner, şi pe toţi cei careu au semnat şi pe toţi cei care vor mai semna sau rămâne în lot", a spus, pentru Liga2.ro, preşedintele clubului Petrolul, Cristian Vlad

Petrolul Ploiești are programată reunirea în vederea pregătirii pentru sezonul de Liga 3, luni, 17 iulie, la stadionul „Ilie Oană”, de la ora 19:00.

foto:mediadesign.ro