Miercuri, 08 Aprilie 2020

P Petrolul

Colosseum Tournament și sportonlineph.ro, premieră pentru sportul prahovean. LIVE

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Colosseum Tournament organizează la Ploiești, Gala Heroes, cel mai tare eveniment al anului 2017. Pentru prima dată pe stadionul Ilie Oană se va organiza o gală de kickbox și MMA. Vedetele galei sunt ploieșteanul Amansio Paraschiv, Cristian Milea și Andrei Stoica. Alături de ei vor urca în ring și alți luptători de top din țară dar și de peste hotare.

Gala Colosseum Tournament are loc pe 17 iunie, iar organizatorii au pregătit un extraordinar spectacol de sunet și lumini. Surpriza galei este un mega concert Paraziții.

Tot sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 18.00, echipa de suflet a ploieștenilor, Petrolul Ploiești, va susține, la Răcari, prima manșă a barajului de promovare în eșalonul al treilea al fotbalului românesc. Pentru cei care nu vor rateze cele două evenimente sportive, Colosseum Tournament – Heroes și sportonlineph.ro vă propun o premieră pentru sportul prahovean. Începând cu ora 18.00, partida de la Răcari, dintre Dentaș Tărtășești și Petrolul Ploiești va putea fi urmărită, live, pe platforma de Youtube a site-ului sportonlineph.ro, pagina oficială de Facebook FC Petrolul, dar și pe cele două tabele de marcaj ale stadionului ”Ilie Oană”