Sâmbătă, 08 August 2020

P Petrolul

Daniel Micu, președinte Dentaș Tărtășești: ”Petrolul este Petrolul, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”(VIDEO)

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Ultima necunoscută în ecuația barajului de promovare în eșalonul trei al fotbalului românesc a fost aflată, marți după-amiază, la I.L.Caragiale, acolo unde s-a disputat dialogul la distanță dintre Recolta Gura Șuții și Dentaș Tărtășești. Formația condusă de Daniel Micu, Dentaș Tărtășești, s-a impus fără probleme în disputa cu Viitorul din localitate. A fost un sec, 5-0, Aurel Badea, de 3 ori(23',42',62'), Florin Lețu(45') și fostul jucător al CS Cornu, Marius Mustafa(71'), trecându-și numele pe lista marcatorilor, consemnând, astfel, victoria ce stabilește câștigătoarea campionatului județean Dâmbovița. Chiar dacă cei din Gura Șuții au o contestație în desfășurarea, înfrângerea de azi, de la Cornești, scor 0-8, parafează prezenta la baraj a formației din Tărtășești. 

”La baraj ne vom prezenta cu toată echipa, azi ne-au lipsit trei jucători de bază, de vreo șase etape nu reușim sî aliniem prima echipă. Ne-a lipsit Penescu, un mijlocaș cum nu are nimeni în județ, căpitanul echipei, Sandu și sufletul echipei, Tudor Daniel. La baraj sper să fim toți și să facem un meci frumos. Petrolul este o echipă de tradiție, eu sunt născut în Ploiești, Petrolul imi este undeva în suflet, dar cu siguranță va fi un meci frumos, un spectacol, iar cel mai bun să câștige. Petrolul este Petrolul, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, totuși, jucăm cu o echipă de tradiție, o echipă mult mai bine cotată și organizată ca noi. În Răcari, locul unde se va juca meciul, 60% din locuitori țin cu Dinamo, a spus Daniel Micu, președintele formației din Tărtășești.

”Am cochetat cu echipe de la nivele mai inalte unde am acumulat experiență și caracter, caracter de care ar trebuie să dea dovadă toți jucătorii care evoluează la acest nivel(n.r. în minutul 89, un jucător de la Dentaș a fost lovit în plină figură). Ne bucurăm de victorie, ne bucurăm că am câștigat campionatul în condiții foarte grele. La acest nivel, fiecare își dorește să întâlnească o echipă puternică, pe un gazon bun, așa cum avem noi, la Răcari, și  Petrolul, pe Ilie Oană. Sunt convins că o să fie un meci foarte frumos, atât în tur, cât și în retur, nu suntem victime, vă asigur. Noi suntem o echipă mică, vom juca din ambiție. Eu chiar cred în miracole, când joci pe un gazon foarte bun, un stadion atât de mare, un public numeros, dai tot ce ai, poate chiar mai mult” ne-a declarat Cosmin Curiman, portarul formației din Tărtășești

Meciul de baraj dintre campioana județului Prahova, Petrolul Ploiești și cea a județului Dâmbovița, Dentaș Tărtășești se va disputa, în dublă manșă, turul în data de 17 iunie, ora 18.00, la Răcari, locul unde Dentaș dispută meciurile considerate acasă, iar în data de 24 iunie, returul, la Ploiești, pe ”Ilie Oană”.