Vineri, 14 August 2020

P Petrolul

Iulius Mărgărit: ”Mi se pare anormal să jucăm pe stadionul uneia dintre finaliste!”(VIDEO)

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Așa cum stă bine unei echipe care se respectă, în calitate de gazdă a finalei Cupei României, clubul ploieștean a organizat o conferință de presă înaintea finalei de mâine seară, de pe Arena ”Ilie Oană”.La conferință au luat parte staff-urile celor două finaliste, Petrolul Ploiești și CS Păulești, dar și președintele Asociației Județene de Fotbal, Silviu Crângașu, cel care a făcut dintr-o banală partidă de fotbal un adevărat eveniment fotbalistic, reușind să aducă, pe Ilie Oană, cea de-a treia finală a Cupei României, fie și faza județeană.

„Aș vrea să lămuresc, de la bun început, un aspect. Nu am, personal, nimic cu Petrolul. Ba chiar mă voi bucura de ascensiunea echipei lângă al cărei stadion am copilărit destui ani. Numai că îmi doresc, ca antrenor, să câştig orice meci alături de echipa mea! Deşi, cred că mâine seară nu vom pleca cu aceleași șanse! Mi se pare anormal să jucăm pe stadionul uneia dintre finaliste! Orice urmă de fair-play a dispărut într-o astfel de întrecere în care unii au toate armele iar alții pleacă la război în pielea goală!”, a spus Iulius Mărgărit, antrenorul celor de la CS Păulești

La rândul său, antrenorul Petrolului, Octavian Grigore, a vorbit despre avantajul pe care echipa din Păulești îl are, având în vedere experiența acumulată de cei din Păulești, aceștia fiind deținătorii trofeului.

„Întâlnim o echipă puternică din această ligă superioară a Prahovei. Am mai spus, primele cinci competitoare din clasamentul Ligii A pot juca oricând în eșalonul trei al fotbalului național! Nu va fi un meci uşor dar singurul gând al nostru este acela de a ridica trofeul, după victorie! Mai avem trei finale, trebuie să le câştigăm pe toate. Voi fi convins de cine rămâne la echipă după aceste meciuri, toate cu miză!”, a spus Octavian Grigore

PS. Din cauza unor probleme tehnice neprevăzute, primele 15 minute ale conferinței nu au sonor. Ne cerem scuze pentru acest lucru!