Joi, 04 Iunie 2020

P Petrolul

Foști jucători ai Petrolului revin pe ”Ilie Oană” / FC Voluntari - Astra Giurgiu, finala Cupei României

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Miercuri și joi s-au desfășurat partidele retur ale semifinalelor Cupei României Timișoreana, ediția 2017.După calificarea lejeră, scor 7-1, la general, a campionanei Astra Giurgiu,   FC Voluntari s-a calificat, în premieră, în ultimul act al competiției Cupa României. Joi seara, FC Voluntari și CSU Craiova au terminat la egalitate, 0-0, la Chiajna, în manșa a doua a semifinalelor competiției.Ilfovenii au reușit cea mai mare performanță din istoria clubului grație victoriei cu 1-0 din tur, de la Drobeta-Turnu Severin.

Cu toate că, CSU Craiova a dominat teritorial jocul, oltenii și-au creat puține ocazii de gol, cea mai mare fiind reușită de tânărul Andrei Burlacu (17), mingea lovind de două ori bara la șutul său.
În ultimul act, FC Voluntari o va întâlni pe Astra Giurgiu, care a trecut de ACS Poli Timișoara cu 4-1 și 3-0, în cealaltă semifinală.

Ultimul act al Cupei României se va juca, la Ploiești, pe 27 mai, pe stadionul ''Ilie Oană'', acesta fiind un bun prilej de revedere cu foști jucători ai Petrolului, printre care Bornescu, Marinescu,Budescu,Boudjemaa, Geraldo sau Teixeira.