Sâmbătă, 08 August 2020

P Petrolul

Dorinel Beznea: ”La ultimul titlu al Petrolului am plâns de bucurie”

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 După victoria de la Bănești, Petrolul Ploiești revine în fața propriilor suporteri pentru partida cu Avântul Măneciu, meci ce va conta pentru etapa a 27-a a campionatului județean de fotbal. Dorinel Beznea, antrenorul Avăntului Măneciu revine pe ”Ilie Oană” altfel decât era obisnuit, adversar al echipei Petrolul. Obişnuit să asiste din tribună la multe dintre meciurile importante ale Petrolului, Beznea se întoarce, acum, într-o altă postură pe arena ploieşteană.
Cu șapte puncte avans față de urmăritoare CS Blejoi, Petrolul va avea o misiune usoară în fața elevilor lui Dorinel Beznea, o echipă aflată în plină reconstrucție.
Vizitatorii, cu Dorinel Beznea pe banca tehnică, vor încerca să facă o figură frumoasă în cadrul unui spectacol fotbalistic care se anunţă interesant.

”Întâlnim campioana județului,o să încercăm să facem un meci cât mai bun, e clar că nu avem nicio șansă având în vedere felul  în care ne prezentam la această oră. Sper să facem un spectacol fotbalistic cât mai frumos și să aratăm că suntem pe o panta ascendentă. Avem în lot mai multi tineri buni care au nevoie de jocuri pentru a căpăta experientă”.

Legat de faptul că, la Măneciu, în partida tur, au fost ceva incidente între cele două galerii, antrenorul Avăntului, Dorinel Beznea, a spus: ”Din punctul meu de vedere , meciul tur a fost cu scântei mai mult în tribune, pe teren nu am reușit să punem prea mari probleme. Ce nu înțeleg, la meciul de la Maneciu, după ce am cântat și i-am aplaudat, tot s-au găsit câțiva suporteri ai Petrolului să mă înjure. Eu sunt petrolist din tată-n fiu și așa voi rămăne toată viața, indiferent ce striga galeria. Eu, de mic copil, trăiesc cu Petrolul în suflet, am o singură iubire si aia este galben-albastră. În anul 1965, când Petrolul a luat campionatul, aveam 11 ani, țin minte și acum cum am plans de bucurie, pot spune foarte multe despre ce am trăit alături de Petrolul. Ăsta este fotbalul, este un sport, acum suntem adversari, după ce se termină meciul suntem prieteni”.

Partida dintre Petrolul Ploirști și Avântul Măneciu va avea loc, pe ”Ilie Oană, sâmbătă, 20 mai, ora 18.00, și va fi transmisă în direct de sportonlineph.ro