Marți, 17 Septembrie 2019

P Petrolul

AFC Bănești - Petrolul Ploiești, live, pe sportonlineph.ro

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Cu cinci etape înaintea finalului de campionat, Petrolul Ploiești, lider autoritar cu un avans de șapte puncte față urmăritoarea CS Blejoi, va sustine, la Bănești, un adevărat test de maturitate în fața unei echipe foarte bune si arțăgoase a campionatului județean, AFC Bănești, ocupanta ultimei poziții a podiumului Ligii A Prahova.În partida tur, pe ”Ilie Oană”, cu toate că au dominat partida de la un capăt la altul, băneștenii, încurajați de o zgomotoasă galerie, au smuls o remiză, 0-0. Pentru a termina acest campionat cu o linie de clasament având 0 în dreptul înfrângerilor, elevii lui Octavin Grigore trebuie să se mobilizeze exemplar și să demonestreze valoarea net superioara, atât sportiv, cât și organizatoric.

Așa cum s-a întâmplat peste tot în acest an, formația ploieșteană a creat o emulație în rândul iubitorilor de fotbal din Prahova, acum, venind rândul băneștenilor să vadă ”live” cea mai galonată și iubită echipă de fotbal din județ și din țară. Pentru această partidă, conducerea formației din Bănești a făcut eforturi deosebite pentru ca derbiul etapei a 26-a să se ridice la standarde cât înalte, având în vedere că, la partidă sunt așteptați 600-700 de suporteri ploieșteni.

Început în vara anului trecut, proiectul sportonlineph.ro de a transmite live toate partidele Petrolului, a prins tot mai multă amploare. Începând cu partida de la Brebu, transmisiunile live ale ”lupilor” vor putea fi urmărite, pe site-ul sportonlineph.ro, secțiunea LIVE, canalul de Youtube-SportonlinePH, cât și pe pagina oficială de Facebook a clubului Petrolul Ploiești. 

Pentru a continua acest proiect avem nevoie de ajutorul vostru, al iubitorilor de sport, al suporterilor petroliști și nu nunai.De aceea, cine apreciază ceea ce am facut până acum și dorește să contribuie la continuarea și dezvoltarea acestui proiect o poate face, foarte simplu, accesând platforma PayPal SPORTONLINEPH