Miercuri, 05 August 2020

P Petrolul

”Să vină Cupa la Ploiești” / Duelul ”petroliștilor”, live, pe sportonlineph.ro

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Câștigătoare a trofeului în anul 2013, Petrolul Ploiești are ca obiectiv, în acest sezon, pe lângă promovarea în liga a treia, cucerirea ”Cupei României” la nivel județean. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, elevii lui Octavian Grigore vor trebui să treacă de Petrolul Băicoi, locul șapte în clasamentul la zi. Având un palmares net superior în confruntările directe, ”lupii” pornesc ca fovoriți cerți în confruntarea de pe arena ”Viorel Mateianu” din Boldești.

Partida ce va debuta la ora 17.00 va fi condusă de brigadă formată din centralul Ionuţ Neagu (Poienarii Apostoli), asistenţii Cristinel Damian (Slănic), Dragoş Pantilie (Câmpina) și observatorii Cătălin Eugen Popescu, Mihail Ionescu, ambii din Ploieşti.

Cea mai atractivă partidă a sferturilor de finală va avea loc, la Păuleşti, acolo unde, CS Blejoi, ocupanta locului secund în clasament va întâlni, AFC Bănești Urleta, ocupanta ultimului loc al podiumului Ligii A Prahova.

Celelalte două meciuri din sferturi se vor desfăşura la Băicoi, CS Măneşti 2013 Coada Izvorului - CS Păuleşti, şi la Blejoi, acolo unde vor combate AFC Brebu şi Avântul Măneciu.

Început în vara anului trecut, proiectul sportonlineph.ro de a transmite live toate partidele Petrolului, a prins tot mai multă amploare. Începând cu partida de la Brebu, transmisiunile live ale ”lupilor” vor putea fi urmărite, pe site-ul sportonlineph.ro, secțiunea LIVE, canalul de Youtube-SportonlinePH, cât și pe pagina oficială de Facebook a clubului Petrolul Ploiești. 

Pentru a continua acest proiect avem nevoie de ajutorul vostru, al iubitorilor de sport, al suporterilor petroliști și nu nunai.De aceea, cine apreciază ceea ce am facut până acum și dorește să contribuie la continuarea și dezvoltarea acestui proiect o poate face, foarte simplu, accesând platforma PayPal SPORTONLINEPH