Joi, 28 Mai 2020

P Petrolul

Petrolul Ploiești - CS Ceptura, live, pe sportonlineph.ro

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Vineri , 14 aprilie, ora 18.00, în direct pe site-ul sportonlineph.ro, Liga A Prahova programează partide din cadrul etapei cu numărul 22 a primului eșalon al fotbalului județean.

După victoria de la Urlați, ”lupii” revin în fața propriilor suporteri pentru partida cu CS Ceptura, o partidă care, în mod normal și firesc, ar trebui să aducă încă trei puncte în visteria galben-albaștrilor. După despărțirea de Ciprian Pura, cepturenii vin pe ”Ilie Oană” la adăpostul acelui 7-2 administrat ”lanternei roșii”, Unirea Cocorăștii Colt, echipă condamnată la retrogradare.În partida tur, elevii lui Octavian Grigore s-au impus cu scorul de 3-1, prin reușitele semnate de Butufei, Cl. Tudor și D. Gheorghe, pentru gazde punctând Lara Costache, cel care va absenta de la partida de pe ”Ilie Oană”

Început în vara anului trecut, proiectul sportonlineph.ro de a transmite live toate partidele Petrolului, a prins tot mai multă amploare. Începând cu partida de la Brebu, transmisiunile live ale ”lupilor” vor putea fi urmărite, pe site-ul sportonlineph.ro, secțiunea LIVE, canalul de Youtube-SportonlinePH, cât și pe pagina oficială de Facebook a clubului Petrolul Ploiești. 

Pentru a continua acest proiect avem nevoie de ajutorul vostru, al iubitorilor de sport, al suporterilor petroliști și nu nunai.De aceea, cine apreciază ceea ce am facut până acum și dorește să contribuie la continuarea și dezvoltarea acestui proiect o poate face, foarte simplu, accesând platforma PayPal SPORTONLINEPH