Vineri, 05 Iunie 2020

P Petrolul

Unirea Urlați - Petrolul Ploiești, live, pe sportonlineph.ro

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sâmbătă, 8 aprilie, ora 17.00, în direct pe site-ul sportonlineph.ro, Liga A Prahova programează partide din cadrul etapei cu numărul 21 a eșalonului de frunte a fotbalului județean.

Pe prima poziție a clasamentului cu un avans de patru puncte, Petrolul Ploiești va aborda cu mult mai multă liniște partida din cadrul etapei a 21-a a campionatului județean de fotbal, Liga A Prahova.Gazdele ”lupilor”, Unirea Urlați, vin în fața propriilor suporteri după un rezultat de egalitate, 3-3, obținut în fața ”lanternei roșii”, Unirea Cocorăștii Colt, la capătul unei reveniri spectaculoase de la 3-0 pentru gazde.

Partida dintre Unirea Urlați și Petrolul Ploiești se va desfășura, sâmbătă, ora 17.00, pe stadionul ”UNIREA” din Urlați, iar la partidă și-au anuțat prezența în jur de 500 de suporteri petroliști. Spre deosebire de alte formații din campionatul județean care făceau din partida cu Petrolul Ploieşti o adevărată rețetă financiară,  conducătorii formației din Urlați au decis ca la această partidă intrarea este liberă.

Început în vara anului trecut, proiectul sportonlineph.ro de a transmite live toate partidele Petrolului, a prins tot mai multă amploare. Începând cu partida de la Brebu, transmisiunile live ale ”lupilor” vor putea fi urmărite, pe site-ul sportonlineph.ro, secțiunea LIVE, canalul de Youtube-SportonlinePH, cât și pe pagina oficială de Facebook a clubului Petrolul Ploiești. 

Pentru a continua acest proiect avem nevoie de ajutorul vostru, al iubitorilor de sport, al suporterilor petroliști și nu nunai.De aceea, cine apreciază ceea ce am facut până acum și dorește să contribuie la continuarea și dezvoltarea acestui proiect o poate face, foarte simplu, accesând platforma PayPal SPORTONLINEPH