Luni, 13 Iulie 2020

P Petrolul

Reacția promptă a Uniunii Suporterilor Petroliști

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

În urma declarațiilor făcute de Valeriu Răchită, consilierul primarului pe probleme de sport în școli, atât în cadrul unei emisiuni cu profil sportiv, cât și media locală, suporterii Petrolului, constituiți în Uniunea Suporterilor Petroliști, au făcut public punctul de vedere cu privire la acest subiect.

Comunicat USP,

In legatura cu declaratiile domnului Valeriu Rachita, consilierul primarului Ploiestiului, in spatiul public, privind posibilitatea venirii unui nou investitor in vara, la Petrolul Ploiesti, USP doreste sa faca urmatoarele precizari:

1. Uniunea Suporterilor Petrolisti a fost, este si va ramane fidela proiectului la care s-a alaturat in vara anului 2016 alaturi de fostele glorii petroliste si de fostii jucatori ai Petrolului grupati in AS Petrolul 52 Ploiesti.

2. Inca din prima zi de existenta a echipei de fotbal s-au cautat si s-au gasit parteneri seriosi si de incredere care sa fie alaturi de Petrolul atat sufleteste cat si financiar.
Cu eforturi deosebite ale tuturor celor implicati s-a reusit asigurarea unui buget care sa permita Petrolului sa performeze la cei mai inalti parametri posibili. Speram, astfel, ca la finalul acestui sezon sa se reuseasca promovarea in Liga a 3-a.

3. Trecerea intr-un esalon fotbalistic superior ca valoare va implica automat, un buget si mai mare pentru o echipa care-si doreste performanta. In acest sens, ne dorim cu totii ca alaturi de Petrolul sa vina societati comerciale puternice care sa asigure linistea financiara si un cadru potrivit pentru a se putea mentine inalta performanta de la an la an, iar acest lucru nu poate avea loc decat prin constituirea cat mai rapida a unei societati pe actiuni care sa guverneze activitatea echipei de fotbal Petrolul Ploiesti.

4. In spiritul celor de mai sus, recomandam domnului Valeriu Rachita si oricarei alte persoane dispuse sa sprijine financiar activitatea clubului de fotbal Petrolul Ploiesti, sa ia legatura direct cu conducerea legitima a ACS Petrolul 52 Ploiesti - singura entitate pe care suporterii petrolisti o recunosc ca fiind continuatoarea Petrolului Ploiesti - in vederea constituirii unei societati pe actiuni cat mai puternice si solide. In acest fel, va putea contribui cu adevarat la consolidarea unui Petrolul puternic, unic continuator al unei traditii de peste 90 de ani.

Multumim,
Uniunea Suporterilor Petrolisti