Vineri, 14 August 2020

P Petrolul

Nu vă faceți alt program! AFC Brebu - Petrolul Ploiești, sâmbătă, ora 15.00!

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Fără gol primit și 26 marcate în primele patru partide oficiale ale anului 2017, Petrolul a pus stăpânire pe fotoliul de lider al clasamentului, cu un avans de 3 puncte față de urmăritoarea CS Blejoi, iar sâmbătă, va aborda, cu mult mai multă liniște, partida din cadrul etapei a 19-a a campionatului județean de fotbal, în compania unei formații din partea a doua a clasamentului. AFC Brebu, ocupanta poziției a 11-a a clasamentului în Liga A Prahova vine după o deplasare la Cocorăștii Colț unde a obținut o remiză, scor 1-1, pe terenul lanternei roșii, Unirea Cocorăștii Colț.

În partida tur, într-o atmosferă sud-americană, elevii lui Octavian Grigore s-au impus, cu scorul de 4-1, prin reușitele lui Nițescu, Butufei, Ilie Dumitrescu și autogolul lui Matei, în timp ce, oaspeții au punctat în prelungirile primei reprize prin Dumitru.

Partida dintre AFC Brebu și Petrolul Ploiești se va desfășura, sâmbătă, 25 martie, ora 15.00, iar la partidă sunt așteptați, ca de fiecare dată la partidele din deplasare, peste 1000 de suporteri petroliști.