Joi, 28 Mai 2020

P Petrolul

Petrolul Ploiești - CS Păulești, live, pe sportonlineph.ro

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sâmbătă, 4 martie, ora 15.00, în direct pe site-ul sportonlineph.ro, se reia competiţia fotbalistică judeţeană, cu partide din cadrul etapei cu numărul 16 a principalei competiții fotbalistice județene, Liga A Prahova.

După festivalul de goluri oferit de galben-albaștri în Cupa României, la Mizil, Petrolul reia campionatul, în fața propriilor suporteri, pe Ilie Oană, cu un meci extrem de dificil. Adversara ”lupilor”, CS Păulești, una dintre formațiile foarte bune ale campionatului județean, vine pe Ilie Oană decisă să facă un meci mare.

Partida este programată sâmbătă, de la ora 15.00, iar elevii lui Octavian Grigore sunt pregătiți să înceapă returul cu o victorie și să reia ”dialogul”la distanță cu CS Blejoi pentru ocuparea primei poziții a clasamentului, loc ce duce la barajul pentru promovarea în eșalonul trei al fotbalului românesc.

Pentru cei aflați departe de țară sau nu pot ajunge la meci din motive obiective, sportonlineph.ro vine cu soluția.Partida va putea fi urmărită, live, pe site-ul sportonlineph.ro(AICI) sau pe Youtube/sportonlineph

Pentru a continua acest proiect avem nevoie de ajutorul vostru, al iubitorilor de sport, al suporterilor petroliști și nu nunai.De aceea, cine apreciază ceea ce am facut până acum și dorește să contribuie la continuarea și dezvoltarea acestui proiect o poate face, foarte simplu, accesând platforma PayPal SPORTONLINEPH